OVDE NEMA FOTOŠOPA! Prozivali je da je preterala, ovako Ivana izgleda UŽIVO – Helanke uske, a ona radi čučnjeve! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal February 11, 2023

Za pjevačicu Ivanu Nikolić, koja je karijeru započela u triju Hurricane, mnogi tvrde da je najatraktivnija, a nedavno je bila meta prozivki na društvenim mrežama zbog fotografije s MAC eventa koju je objavila na Instagram. Korisnici društvenih mreža tvrdili su da je “iskrivila sve oko sebe”, no većina je komentirala kako nema potrebe za korištenjem aplikacija za uređivanje fotografija jer u stvarnom životu izgleda lijepo i zgodno.

Ivana se tada javila i rekla da nije ništa napravila s fotografijom, već je samo objavila onu koju je dobila od fotografa, a ako je netko i dalje sumnjao da Ivana ne izgleda dobro bez photoshopa, imao je priliku vidjeti više od suprotno u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji, kada se u program uključila direktno iz teretane.

Pjevačica je radila čučnjeve u uskim tajicama i malom topiću koji je istaknuo njezino bujno poprsje, a potom se osvrnula na kritike koje je dobila zbog photoshopa – “Znam zašto si došla u teretanu: Ovdje nema photoshopa! Baš ga volim puno toga što imam takve fanove. Drago mi je da su to primijetili i rekli mi da sklonim te fotografije. Zato smo sada u teretani i nema photoshopa.”

Njen trener kaže da je ona vrlo redovita i da je ne može izbaciti iz teretane – “O moj Bože, opet Ivana, kaže svaki put kad me vidi, a ja joj kažem što da radi, ostat ću dva sata najmanje”, otkrila je Ivana koja je najavila da će njezina solo pjesma izaći za otprilike mjesec dana.

SNIMAK POGLEDATI OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*