HALTERI, LANCI I TETOVAŽE! Bezobrazna fotka iz kreveta usijala mreže – Milica izazovnom POZOM muškarcima ubrzala PULS! – Otprilike Novo
Portal February 15, 2023

Bivša košarkašica Milica Dabović ne prestaje da privlači pažnju javnosti od trenutka kada je otkrila da će otvoriti nalog na Onlifensu. Račun je otvoren, pratitelji plaćaju 15 eura mjesečno za gledanje ekskluzivnih sadržaja, iako ni oni na Instagramu nisu ostali uskraćeni pogleda na njezino tijelo.

Posle brutalnih snimaka sa Kube i čipkastog bikinija sa srcima, Milica je “zagrejala” mreže “bezobraznom” fotkom iz kreveta!

Na slici koja je muškarcima “ubrzala puls”, Milica Dabović, oskudno obučena, stoji na krevetu naslonjena na zid, a njeni obožavatelji ne znaju gdje da gledaju. Crni remen, halteri, minijaturne gaćice, lanac za trbuh… sve je tu!

Odjevni komadi koje je imala na sebi teško su išta skrivali, a u prvom planu bilo je vitko i isklesano tijelo bivše košarkašice, kao i brojne tetovaže koje ima na tijelu. Milica je često bila na meti žestokih komentara zbog svojih golišavih fotografija, ne obraća previše pažnje na njih, ali je jednom prilikom “začepila usta” svim hejterima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*