PRIČALA DA NIJE MAKRO U JUTARNJEM PROGRAMU, SAD POKAZALA MIŠIĆAVOG DEČKA: Dušica napravila pometnju u tangama! – Otprilike Novo
Portal February 15, 2023

Pjevačicu Dušicu Grabović domaća publika upoznala je u reality programu Farma koji se emitirao na televiziji Pink, au kojem je prve večeri imala vruću akciju s voditeljem Filipom Đukićem.

Nakon izlaska sa Farme, Dušica je bila medijski zastupljena zbog svog posla, sve do prošle godine kada je optužena da organizuje djevojke za “zabavu za odrasle”, što je ona oštro demantovala gostujući u Jutarnjem programu Televizije Pink. Tom prilikom oglasila se o “katalogu djevojaka” koji je osvanuo u medijima, a sada se oglasila dobrim povodom na svom Instagramu.

Pjevačica je na ovoj društvenoj mreži objavila sliku sa svojim partnerom – stoje na plaži, zapravo on stoji i drži pjevačicu koja mu ljubi guzu. Uz sliku je napisala: “Želim ti da ispuniš sve svoje želje s onima koje voliš, da precrtaš sve brige i oprostiš onima koji su ti ih zadali, da izvučeš ono najbolje i najljepše iz sebe i svojih najmilijih. one, voljeti bezuvjetno i biti voljen uzvraćeno i neka vam srce bude puno nježnih osjećaja i dobrih ljudi.”

Pogledajte sliku uz ovu poruku:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*