ISPLIVAO CENOVNIK NAŠE PEVAČICE! Kad čujete koliko PARA UZIMA poželećete odmah da RADITE NJEN POSAO – Otprilike Novo
Portal February 28, 2023

Pjevačica Tea Tairović jedna je od najtraženijih u showu, a za četiri mjeseca zaradit će čak 559.000 eura!

U sklopu turneje “Balkania” Tea ima zakazana čak 43 nastupa diljem Europe, a sve će to izuzetno dobro platiti. Tea se “lomi” na terenu, zna napraviti odličnu atmosferu, atraktivna je, super vruća, ima hitova, pa joj ide dobar honorar! Uzima više novca od svojih kolegica koje su puno duže na sceni od nje.

Tea u prosjeku po nastupu dobije 13.000 eura! S obzirom na to da je od 21. siječnja do 27. svibnja zakazala 43 štanda, samo će u tom razdoblju zaraditi 559.000 eura! – kaže izvor – Kada je prošle godine objavila nove pjesme, Tein honorar se više nego udvostručio.

Gdje god se pojavi, puni klubove i pravi sjajnu atmosferu! Zato je šefovi ne žale dobro platiti jer znaju da su njezini nastupi posjećeni.

Nije razbacano

– Njen honorar nije svugdje isti. Primjerice, kad pjeva “preko”, može uzeti 15.000 eura! Vrlo je tražen u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, ali i u Bugarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji…

Sagovornik dodaje da Tairović “odradi” svaki euro.

– Tea radi s velikim entuzijazmom, a pjeva i dulje nego što je dogovoreno sa šefom. Osim honorara, uzima i odličnu napojnicu. Dok pjeva i pleše, obožavatelji je časte ogromnim novcem, ne zovu je bezveze kraljicom bakšiša! – kaže izvor i dodaje da folk zvijezda sve što zaradi ulaže u svoju karijeru.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*