Javnost u š0ku – ĐORĐE DAVID ljubi članicu žirija u usta, njegova supruga u nevjerici, ne može da vjeruje da je to uradio – Otprilike Novo
Portal March 6, 2023

Dugogodišnji su bliski prijatelji, često zajedno dijele binu na koncertima, a sve se to dogodilo u Crnoj Gori na koncertu „Dan mimoze“.

Kako je ovaj snimak izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, pevača je kontaktirala ekipa Granda i pitala ga kako je njegova supruga reagovala na sve ovo.

ĐORĐE DAVID JE LJUBIO U USTA IVANU PETERS, koja je do sad u nekoliko epizoda mijenjala nekog člana žirija, i zna se da ej bila u saradnji sa Jelenom Karleušom dugo, pa je tako nekada umjesto Jelene bila mentor u žiriju Zvezde Granda.

– Ako ćemo starim dobrim putem, Ana sve vreme ćuti, još mi nije rekla ništa što me brine, ali mislim da u principu nema ružnih konotacija. Šalim se, Ivana  Peters je neko ko je moj prijatelj, Anin i Stašin, tako da uopšte nije bilo ružnih komentara – rekao je on.

David se potom osvrnuo na uspješan koncert koji su odradili, a potom je objasnio kako se dogodio poljubac sa njegovom koleginicom.

– Zaista je čudo što se desilo, bili smo tako dobri na sceni. Bilo je puno radosti zbog razmjene energije sa publikom, jednostavno sam to morala podijeliti s nekim, a s kim osim njom. Uradio sam to na prijateljski način, koliko god vam se činilo nenormalno, nema loših namera – zaključio je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*