OTVORILI SU ŠAHT U NOVOM SADU, USLEDIO Š0K: Kamerman od prizora pao u nesvest! Kome bi ovo palo na pamet?! (FOTO +VIDEO) – Otprilike Novo
Portal March 23, 2023

Svaki posao nosi sa sobom određene neugodnosti, ali ono s čime se godinama nose radnici PUK-a “Vodovod i Kanalizacija” definitivno nije za svačiji želudac.

Kako su nedavno otkrili medijima, nitko ne može ni zamisliti što ljudi bacaju u kanalizaciju.

“Što god mislite da se može naći u kanalizaciji, mi smo to našli”, odgovorili su nadležni iz JKP “Vodovod i kanalizacija” na pitanje što Novosađani bacaju da posvjedoče kako Novi Sad izgleda “ispod šahta” i s kakvim se izazovima svakodnevno susreću.

Osim uobičajenog izlijevanja kućne kemikalije ili bacanja predmeta za osobnu higijenu u kanalizaciju, u cijevi mogu završiti i razni predmeti koji mogu ozbiljno oštetiti i začepiti pumpe.

OVDJE

Primjerice, kažu, kvalitetna ženska najlonska čarapa je neuništiva jer se omota oko propelera pumpe koja izbacuje vodu i zaustavlja pumpu.

OVDJE

Bol su i vlažne maramice, za koje mnogi sugrađani još nisu svjesni da se ne smiju bacati u WC školjku, ali i mast i ulje, ostaci hrane, mliječni proizvodi, ljuske jaja, brašno, motorna ulja, antifriz, razrjeđivači, boje, lakovi i druge otrovne kemikalije.

Koliko je takvo ponašanje određenog broja pojedinaca bezopasno svjedoče radnici JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*