POTROŠILA POLA MILIONA DOLARA DA BI IZGLEDALA KAO KIM KARDAŠIJAN: GORKO se pokajala! Sada sve radim da VRATIM svoje prirodno LICE!KO STRAŠ1LO SAM! – Otprilike Novo
Portal March 28, 2023

Jennifer Pamploni (28) iz Los Angelesa potrošila je više od pola milijuna dolara kako bi svoj fizički izgled dovela do savršenstva poput svog idola Kim Kardashian, a da bi to postigla podvrgla se raznim estetskim zahvatima, uključujući filere lica, operaciju stražnjice, uklanjanje rebara, botoks i silikonske grudi.

Ipak, Jennifer su ti zahvati na kraju došli glave jer su uzrokovali brojne zdravstvene probleme i komplikacije.Kako kaže, imala je samo 17 godina kada je uvjerila baku da potpiše dokument koji joj je omogućio povećanje grud1.

Među najhrabrijim operacijama kojima se ova djevojka podvrgla je odstranjivanje četiri rebra, zatim deset zahvata povećanja stražnjice, tri operacije grudi i dvije operacije nosa

Jennifer je otišla toliko daleko, da je čak više od 40 puta u 10 godina stavila hijaluron u usne, nekoliko puta povećala jagodične kosti, imala mali zahvat podizanja lica i kapaka, a priznaje da je botoks stavljala u lice više od 500 puta.

No, pretjerana želja da izgleda kao Kim joj se obila glave.

“Učinila sam toliko toga da izgledam kao Kim. Bila sam sretna, zarađivala sam zbog svog izgleda i uživala sam u životu. Ali sada se sve promijenilo”, požalila se Jennifer.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*