SARO, ZAR I TI!? PEVAČICA SE SK1NULA U TANG1CE PA JOJ STAVLJALI NOVAC BLIZU INT11ME: Tea Tairović na APARATIMA – Otprilike Novo
Portal May 27, 2023

Pop pjevačica Sara Jo otputovala je s prijateljicama u Crnu Goru gdje uživa na jahti koju je organizirala njena najbolja prijateljica Dunja Jovanić kako bi promovirala novu kolekciju svog brenda.

Na Crnogorsko primorje stigli su privatnim avionom, a sudeći prema fotografijama i videu, ludi tulum je počeo već u avionu.

Fešta se nastavila i na jahti, gdje su, sudeći prema snimkama, prednjačili hitovi Tee Tairović skinula se u bikini, pokazala svoju isklesanu figuru i počela tresti bokovima u Theinom stilu.

Prijatelji su joj cijelo vrijeme pljeskali i bodrili je tijekom trbušnog plesa.

Kulminacija tuluma dogodila se kada je njezina najbolja prijateljica Dunja izvadila eure i počela je ljubiti dok je Sara vrtjela bokovima.

Uz Saru, poznate dame iz svijeta glazbe i utjecaja, blogerice Una Krlić, Anastasija Grujić, Hrvatica Ema Na ovo putovanje krenuli su i Luketin i drugi, a s njima je i fotograf Dušan Petrović koji će, vjerujemo, zabilježiti najbolje trenutke.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*