JUGA JE LUDELA ZA FATALNOM PLAVUŠOM, A ONA JE PREKO NOĆI NESTALA: Sada je DRUGA ŽENA, malo ko bi je PREPOZNAO – Otprilike Novo
Portal June 1, 2023

Tri sestre spremaju se na godišnji odmor, a majka im je Milena Dravić koja je u pravom ljubavnom brodolomu. Većina se sjeća poznatog filma “Nije lako s muškarcima” u kojem su glavne zvijezde bile Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, no posebnu pažnju privukle su mlade glumice koje su utjelovile njezine kćeri – Branka Katić, Dubravka Mijatović i Ana Simić.

Branka Katić osvojila je svjetsku scenu kada je u pitanju svijet kinematografije, Dubravka Mijatović jedna je od najpopularnijih glumica u našoj zemlji, a Ana…

O njoj se jako malo zna. Često pomislim koliko sam imao sreće što sam snimio taj film. Opet, bila je to slučajnost, bila sam debitantica.

Prije toga sam imala malu epizodu u “Tesnoj koži”, gdje su me nagovarali da idem na Akademiju, nisam to uopće planirala.

Tada se dogodio film “Nije lako s muškarcima”, a to je bio prvi film Miše Vukobratovića. Održao je veliku audiciju u studiju Mike Aleksića i tako sam ja dobio ulogu.

Ovo su ujedno bile i prve uloge Branke Katić i Dubravke Mijatović – prisjetila se Ana za “Blic” kako je bilo kada je dobila ovu ulogu, ali i otkrila da je zbog nje skoro bila izbačena s Fakulteta dramskih umjetnosti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*