ŽENA POSLE 50 GODINA NIJE NI ZA ŠTA: Psihijatar Jovan Marić ŠOKIRA izjavama kojih se i njegove ĆERKE STIDE! – Otprilike Novo
Portal June 3, 2023

Psihijatar Jovan Marić već godinama šokira svojim problematičnim izjavama, a stavovi iza kojih stoji puni su nepoštovanja i netolerancije, a ovo su samo neki od kojih se danima nismo mogli oporaviti.

Savjetnik na području zabave za odrasle

Osim za područje psihijatrije, Jovan Marić je prije dvije godine postao stručnjak i za područje “cyber-“.

Psihijatar je ispričao kako su ga ljudi koji se bave internetskom zabavom za odrasle angažirali da djevojke iz njihove agencije nauči kako uzdisati pred muškarcima, kako ih zavoditi, ali i kako hvaliti sp  organ, kako bi se krhki muški ego nezadovoljna početkom godine detaljno je objasnila zašto je pjevačica Ana Nikolić nakon poroda imala problem s kilogramima.

“Ana Nikolić se udebljala, a to je ozbiljan problem, pogotovo jer živimo u vizualnoj kulturi, koja cijeni ljepotu i mladost.

Svi znaju da je fizički izgled jako bitan, pogotovo u profesijama koje na neki način žive od izgleda, poput npr. pjevačice Možda Ani Nikolić fali ljubavi, se*sa i tako dalje.

To je onda začarani krug – jede i debela, izgleda ružno i vraća nam se. Debeli su nemarni, nisu pouzdani ljudi.

Pa Miloš Obrenović s pravom tvrdio da nitko ne bih dao posao debelom jer su to sve nepažnje. Ako je Ana Nikolić navečer gladna, neka popije tabletu za spavanje. Ima onih koji kažu da ne mogu spavati jer Jeste li gladni. Uzmite tabletu i spavat ćete”, rekao je za jedan domaći portal.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*