DARA BUBAMARA U TAJNOSTI OPERISALA GRUDI I ZADNJICU! Plastičaru za OSMICE iskeširala 7.500 € posle povratka iz Rija! ŠOK FOTKE – Otprilike Novo
Portal June 20, 2023

Dara Bubamara odlučila je da u tajnosti ode na remont grud11 i zadnj11ce, i to neposredno nakon povratka iz Rio de Žaneira.

Kako saznajemo, Dara je svoje ionako ogromne grud11 podigla, a zatim i uvećala za jedan broj. Tako pevačica, umjesto sedmice, ponosno šeta osmice, te se sasvim sigurno može pohvaliti jednim od najvećih p0prsja na estradi. Ona je za ovaj zahvat kod plastičara iskeširala 4.000 eura, a čim se oporavila od zahvata, Novosađanka se pohvalila novim grud ma na svom Instagramu, kada je obukla crni vrh s dugim rukavima koji je otvoren u predelu gru, a iz koga je djelovalo kao da će joj džinovske gru ispasti svakog trena.

Ipak, Dara se tu nije zaustavila, pa je remontovala i zad cu, kojom nije bila zadovoljna u posljednje vrijeme.

Ona je pokušavala da ovaj problem riješi sa specijalnim umecima, zbog čega su se svojevremeno prozivali i na mrežama.

Kako je sada u potpunosti zadovoljna svojom pozadinom, odnedavno je u javnosti počelo da se pojavljuje u skoro providnim helankama, kao što je to bio slučaj i nedavno na beogradskom aerodromu, kada nije nosila ni donju veš.

Ona je tada pozirala fotografijama, a u jednom trenutku im se okrenula i gu u, kako bi se vidjelo da više nema potrebe da nosi umetke jer joj se pozadina spustila. Ni za ovo zadovoljstvo Bubamara nije žalila novac, pa je ovaj zahvat platila 3.500 eura.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*