ONA JE BILA PRVA SRPSKA STARLETA, SPAJALI JE S FUDBALEROM, A SADA Š0K: Je li možete prepoznati cicu sa slike? – Otprilike Novo
Portal June 20, 2023

Starletu Staniju Dobrojević dobro svi pamtimo, koja je svoju reality karijeru započela u realityju Survivor, tabloidni tisak proslavio je prije 13 godina kada je napisala da je “zavela nogometaša Gojka Kačara”.

Starleta se u javnosti našla zbog ljubavne veze s nogometnim reprezentativcem s kojim je 2010. godine snimljena na meču Davis Cupa u Splitu u kojem je sudjelovao Novak Đoković. Svojedobno je otkrila da je njihov “flert” počeo na Facebooku te da su se započeli viđati dva tjedna prije nego što su otputovali u Split.

Otac ih je odveo bez znanja majke, a evo što im se dogodilo
Od tada joj je popularnost rasla, sebe je nazivala prvom srpskom starletom i Playboyevom zečicom koja je posjetila slavnog Hugha Hefnera u njegovoj vili, a ubrzo je počela raditi i na svom izgledu.

Osim silikona, za koje nikada i ne krije da ih je ugradila, Stanija također je imala nekoliko intervencija na  svom licu. Osim povećanih usana, tu su i tretmani botoxom, mačkastim očima, tetoviranim obrvama, a zahvaljujući posljednjim tretmanima koje je radila u Americi, nije je prepoznala polovica njezinih pratitelja na društvenim mrežama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*