MOMCI NISU HTELI DA IZLAZE SA NJOM JER JE PREDEBELA, A SAD IM JE PRIREDILA SLATKU OSVETU: Svi trljaju OČI i ne veruju! Brutalna si – Otprilike Novo
Portal July 7, 2023

AlI Borelli sada ima zategnuto i istrenirano tijelo, no kako kaže, nije uvijek bilo tako. Naime, nakon što su joj muškarci rekli da je previše “debela” za hodanje, dobila je inspiraciju da transformira svoje tijelo i počne živjeti zdravijim načinom života, piše The Sun.

Kako bi nadahnula druge žene koje žele učiniti isto, nudi vodiče za mršavljenje i podučava na internetu. Samoproglašena ‘kraljica povremenog posta, fitnesa i putovanja’ podijelila je svoje fotografije prije i poslije u videu kako bi dokazala koliko je daleko stigla.

U videu prva fotografija prikazuje Ali kako pozira u crnom bikiniju u vodi. Imala je potpuno drugačiji tip tijela od današnjeg, s punijim trbuhom i zaobljenim nogama.

Nakon toga podijelila je video na kojem jede čokoladu, te još nekoliko fotografija svog tijela prije transformacije, a na sljedećim fotografijama i videima vidi se Ali u svom mišićavom izdanju nakon transformacije. Noseći odgovarajuću opremu za vježbanje, izvodi čučnjeve s utezima kako bi pokazala svoju rutinu u teretani.

OVDJE

Zatim dijeli niz fotografija u bikiniju na kojima se vidi njezin ravan i isklesan trbuh, vitke noge i zategnute ruke. “Uspjela sam. Možete i vi”, stoji u opisu videa.

Mnogi korisnici ostali su zadivljeni njezinom snagom volje, ali i izgledom. “Ponekad su nam potrebni hejteri. Oni nas čine i inspiriraju”, komentirala je jedna osoba. “Ponekad je dobro biti povrijeđen”, dodala je druga osoba.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*