KONOBARICA MARIJAA DOBILA BAKŠIŠ ČAK 3000 EURA: PLAKALA OD SREĆE, ALI JOJ NIJE DUGO TRAJALA, USLIJEDIO Š0KANTANT OBRT – Otprilike Novo
Portal September 12, 2023

Kada je nepoznata mlada žena Marijana Lamber, inače konobarica iz Pensilvanije, došla na posao, nije ni slutila da će to biti dan koji će zauvijek pamtiti. Marijana je kao i svaki drugi dan i taj normalno radila u kafiću “Alfredo Pica” kada joj je mušterija naručila hamburger, pomfrit i piće.

Račun je kasnije pokazao da mušterija duguje 13,50 evra, koje je platila u gotovini, a zatim dala napojnicu kreditnom karticom. Tu priča dobija neverovatan preokret. Marijana nije mogla da veruje svojim očima kada je videla da joj je mušterija u restoranu ostavila napojnicu od 3.000 evra! Napisao je na svemu tome i: “Napojnica za Isusa.”

Počela je plakati Marijana radi toga ali isto tako  i da se raduje kao nikada do sada. Marijanina šefia po imenu Zekeri Jacobson oduševljena je bila ovim potezom, a priča se proširila po cijelom regionu. Međutim, sutradan Marijana nije dobila napojnicu od 3.000 eura. Nakon što je kupac došao kući, shvatio je da je pogriješio i podigao novac, a Marijanin račun je ostao prazan, od sjaja do očaja, kako bi se reklo u našem narodu.

Kasnije je poslao poruku menadžeru restorana u kojem se izvinjava zbog svoje greške, jer je koristio karticu vjerskog udruženja koje nadzire kako bi posvuda ostavljao donacije.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*