KRALJ 0RG1JA OTKRIVA NAJPRLJAVIJE TAJNE NJEGOVE VILE BLU1DA: Ovo su stroga pravila za devojke koje žele da budu deo njegovog kruga! – Otprilike Novo
Portal October 6, 2023

Kada pomislite na muškarca koji živi u luksuznoj vili s hrpom lijepih žena, Hugh Hefner je vjerojatno prva stvar koja vam padne na pamet. No čini se kako pokojni poduzetnik ima dostojnog nasljednika u Traversu Beynonu (51), poznatijem kao Candyman.

Ovaj stasiti, markantni 51-godišnjak živi na imanju Candy Shopa sa suprugom Teishom, ali i još nekoliko zgodnih djevojaka i žena.

Candyman inzistira da se svi međusobno jako dobro slažu, a ističe i da svi zajedno spavaju u jednom ogromnom krevetu i ručaju zajedno jednom tjedno, a na tom “obiteljskom” obroku mobiteli su zabranjeni, ističe Travers. da ima stroga pravila kada prima nove djevojke u svoju okolinu, kako bi osigurao da u njegovoj vili s 15 spavaćih soba sve teče glatko i da odnosi ostanu skladni.

Vikendom ga možete pronaći u gomili žena, no noću je uvijek u svojoj spavaćoj sobi koja izgleda baš kao noćni klub.

“Napravili smo tulum u vili, a onda smo se preselili u spavaću sobu koja ima plesni šank, ogledala na stropu, dim mašine i svjetla, LED diode i ostalo.

Moja supruga Tejša sjeća se trenutka kada je atmosfera postala seksi i kada Na mene je skočilo 10-12 cura.Rekla je da me nije vidjela ispod te gomile žena,izgledalo je kao da me živu jedu.I stvarno,ugledao sam sebe u ogledalu na stropu,i rekao sam sebi “U redu, sada mogu umrijeti Istekne li moje vrijeme na zemlji, umrijet ću zadovoljan.”

I to se dogodilo još nekoliko puta nakon toga, pa sam sretan. Čekao sam kraj i bijelu svjetlost puno puta, ali još nije vrijeme ”, rekao je jednom prilikom za ‘Ladbible’.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*