VRELA FOTKA U TOPLESU RASPAMETILA MUŠKARCE: Ovako RAZVEDENA ŽENA udara ČEŽNJU BIVŠEM mužu, NAJJAČA je (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 8, 2023

Glumica Sofia Vergara na Instagramu je objavila fotografiju u toplesu koja je zapalila internet.

Ova fotografija, koja je sama po sebi dovoljno intrigantna, dodatno je privukla pažnju javnosti kada su svjetski mediji ovaj potez povezali s promjenama u njezinom ljubavnom životu.

Kako piše Hola.com, glumica je podijelila ovu fotografiju nakon što je u javnosti odjeknula vijest da njen bivši suprug sada ima novu djevojku, Caitlin O’Connor, Joe nije gubio vrijeme.

Strani mediji nedavno su objavili vijest o novoj navodnoj ljubavi holivudskog glumca Joea Manganiella, nakon što je nedavno podnio zahtjev za razvod od zvijezde serije “Moderna obitelj” Sofije Vergare.

OVDJE

Naime, 46-godišnji Joe snimljen je kako izlazi iz teretane sa svojom navodno novom djevojkom, glumicom Caitlin O’Connor koja ima 33 godine, što bi značilo da je čak 18 godina mlađa od Sofije koja ima 51 godinu.

A nedugo nakon što su se njihove fotografije pojavile u javnosti, Sofia je na svom Instagram profilu objavila zanimljiv post.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*