STOJA U KUPAĆEM BEZ FOTOŠOPA! Objavila slike 0BL1NA pa zapalila društvene mreže: Prava rasna žena (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 6, 2023

Stojanka Novaković Stoja uživa u Istri, odakle je svoje pratitelje na Instagramu počastila fotografijom u kupaćem kostimu.

I dok su njezine duplo mlađe kolegice fotošopirane, Stoja u šestom desetljeću nije “sredila” niti jedan dio tijela, već samo stavite fotku kroz filter.

Svidjelo mi se kako je Stoja lijepa, prava rasna žena, moćna”, jedan je od prvih komentara koji, kako su se mnogi složili, najbolje opisuje Stoju i njen izgled. Ne mogu izgledati kao prije dvadeset godina, pa deset, pet, tri.

Svi nekako starimo i naša lica i tijela se mijenjaju, čak se i naša karizma mijenja. Ne mogu izgledati isto kao sad kad mi je dvadeset godina.

Ne natječem se s djevojkama koje sada imaju 25-30 godina, one su u najboljim godinama i izgledaju najbolje. Nije to samo estrada, to je samo vrhunac, ne znam što se događa, starice žele biti cure – rekla je jednom prilikom Stoja priznavši što je do sada napravila.

Prije godinu dana išla sam na plastičnu operaciju da smršam, imala sam problema s leđima, volim jesti i debljati se, pustite me ljudi.

OVDJE

Onda sam otišla na liposukciju, svi su mislili da se vraća ona stara Stoja, ne želim da imam 45 kilograma kao što sam imala – zaključila je pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*