Mladić (23) nestao prije 17 godina, od tada nema ni traga ni glasa o njemu – misterija riješena sasvim slučajno – Dobrodošli na naš sajt
admin January 14, 2022

23-godišnji Barry Colen je mladić koji dolazi iz Irske, a nestao je prije skoro 18 godina, tačnije za prvi maj dok se vraćao kući iz bara koji se nalazi u Krusejvenu.

Iako je trajala policijska potraga, 18 godina o njemu nije bilo ni traga ni glasa, svaku nadu je izgubila porodica da će ga nekad pronaći.

Ipak, prošle godine u junu, u blizini luke koja se nalazi u Korku a zove se Hugh Covina, pronađeni su ostaci ovog nesretnog mladića u jednom automobilu koji je bio na dnu mora.

Inače je ribar bio Colen, nakon što su urađene detaljne analize DNK, kasniej je utvrđeno da je to isto ono što je pripadalo čovjeku koji je nestao te 2004. godine.

Pokazali su posmrtni ostaci, odnosno identificirano je tijelo DNK analizom i potom utvrđeno da je tijelo pripadalo mladiću Barry Colenu, prijavili su njegov nestanak prvog maja 2004. godine.

Nacionalna policijska služba R. Irske je rekla da se radi o njemu.

Porodica je na rasvjetljenje ovog slučaja i nestanka mladića čekala tolike godine, skoro 17 godina.

Ronioci su sasvim slučajno otkrili automobil, jedan drugi slučaj su išli da riješe, a potom su primijetili vozilo koje se na dnu mora nalazilo.

Blato je bilo preko krova automobila, a kad su u unutrašnjost provjerili, vidjeli su ostatke tijela, a kasnije je utvrđeno da je pripadalo mladiću.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*