Ovde žive uspomene: Zavirite u porodični dom u Jajincima, koji je Snežana Đurišić izgradila sa preminulim suprugom Slobodanom(FOTO) – Dobrodošli na naš sajt
admin January 15, 2022

U bivšoj Jugoslaviji Snežana Đurišić važila je za jednu od najboljih pjevačica narodne glazbe, a sve to mogu potvrditi i njezini kolege koji uvijek ističu koliko je zahtjevno i komplicirano pjevati njezine pjesme.

Tako se Snežana povukla s estradne scene, ali imamo je priliku gledati i na vrlo poznatom natjecanju u regiji Zvezde Granda, gdje je članica žirija i koja može puno pomoći savjetima koje daje natjecateljima .

Što se ljubavnog života tiče, ova pjevačica je posljednjih pet godina u vezi s poznatim ljekarom Vanjom Milošević, pa osim što se znaju posvađati, mediji i dalje pišu da su u velikoj ljubavi i da im je strast zaista velika.

Tako je Snežana bila u braku sa suprugom Slobodanom Gvozdenovićem više od trideset godina, a njihova obiteljska kuća u Jajincima danas je prava oaza uspomena i mi vam u nastavku ostavljamo neke fotografije da i sami pogledate i vidite o čemu se zapravo radi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*