OVO NISTE ZNALI O DIJANI I SRĐANU ĐOKOVIĆ: Detalji o kojima se šuška i mnogo priča – Dobrodošli na naš sajt
admin January 12, 2022

Posljednjih dana cijeli svijet s velikom pozornošću prati dramu koja se odigrala u Australiji o najboljem tenisaču svijeta Novaku Đokoviću, kojemu je nakon sletanja u Melbourne odbijena viza i pet dana je proveo u imigraciji. hotel.

Dobio je sudski spor protiv države i sada se čini da će sudjelovati na Australian Openu, zbog čega je tamo i došao.

Veliku pažnju izazvali su i njegovi roditelji koji su stalno održavali konferencije za novinare, pa čak i organizirali prosvjede u Beogradu, a mnogi se slažu da je Novakov otac govorio neke stvari koje će samo naštetiti njegovom sinu u smislu ugleda koji je još poljuljan.

Bračni par Đoković upoznao se na Kopaoniku, gdje je Dijana došla da položi i dobije certifikat za instruktora skijanja.

Novak Djokovic

Srđan je jednom prilikom rekao da je odmah primijetio, ali da mu je trebalo nekoliko dana da je uvjeri da pristane na spoj. Kad mu je Dijana poslije rekla da je trudna i da on nema nikakvih obaveza, ali da će roditi dijete, odlučio se oženiti njom.

Svojoj supruzi odao je počast za sve što je izdržala u braku s njim jer je on težak, a uz to postoje i okolnosti u kojima su živjeli.

Bili su podstanari 17 godina, a dok je Srđan bio s Novakom na turnirima, ona se brinula o druga dva sina, zarađivala za život i njima dvojici slala novac.

Dijana je rekla da je njezinim roditeljima smetala činjenica da se mlada udaje, a kako je Hrvatica bila je smiješna situacija kada su je upoznali sa malo gluhom sestrom pokojne svekrve i rekli joj da je Dijana Hrvatica. a ona pošto ne čuje dobro, mislila je da je Dijana pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*