Svedoci opisali kako se ponaša Vesna Pećanac u narodnoj kuhinji: Kad je lepo vreme, uvek radi ISTU stvar – Dobrodošli na naš sajt
admin January 11, 2022

A kad je riječ o nekada popularnoj glumici Vesni Pećanac, ona je godinama u teškoj materijalnoj situaciji i s tim je dobro upoznata javnost, a na društvenim mrežama zapravo su osvanule neke njezine slike iz kuhinje Vjerskog dobrotvornog starateljstva u Beogradu.

Upravo je to razlog zašto je novinarska ekipa otišla u pučku odnosno narodnu kuhinju, koju ova glumica zna posjećivati, dok je muškarac koji tamo redovito odlazi otkrio da je Vesna tamo mjesec dana te da je tiha i povučena osoba.

Ta pučka kuhinja u centru Beograda nije radila i nismo naišli na neke ljude, bili smo neupućeni, ali su vrata bila zaključana. Tada se Vesna nije pojavila, ali je jedan od stalnih korisnika te kuhinje po imenu Milan Arsenović otkrio kako ju je vidio.

Milan uopće nije znao da je Vesna glumica i prepoznao ju je kada smo mu pokazali njezinu sliku. “Vidio sam je i došla je na štakama, uvijek bi bila sama, a vidi se da je tiha i povučena osoba. Nisam ni znao da je ona glumica, a ima svakakvih ljudi”, rekao je Milan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*