U SLUČAJU RAZVODA OD TOŠIĆA, KARLEUŠI SLEDUJU MILIONI €: Evo šta su STEKLI U BRAKU do sad, ovo su CIFRE I IMOVINA koje bi delili! – Dobrodošli na naš sajt
admin January 11, 2022

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već je danima u centru pažnje, jer je pjevačica na Božić prijavila supruga zbog obiteljskog nasilja.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nedavno je predložilo sudu da produži hitnu mjeru zabrane nogometašu Dušku Tošiću da prilazi i komunicira sa suprugom, pjevačicom Jelenom Karleušom.

– Nakon podnošenja prijave policije u vezi s Jelenom Karleušom i Duškom Tošićem Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, tužilaštvo će izvršiti dodatne provjere preko Centra za socijalni rad – potvrđeno je Kuriru.

Mnogi su se pitali hoće li popularni par brak prekinuti razvodom ili će uspjeti prebroditi aktualnu krizu. Jelena bi u slučaju razvoda mogla dobiti pozamašnu svotu novca, toliku da ne bi morala raditi do kraja života, ako je suditi prema brojkama koje su se prethodnih godina spominjale u domaćim medijima.

Uglavnom, sve što supružnici steknu tijekom braka dijeli se na pola. Tošić je zaradio enormne svote nakon vjenčanja s Jelenom Karelus.

Najprije je igrao za reprezentaciju Srbije, a potom je prešao u Crvenu zvezdu, a potom u turski klub Genclerbirligi. Od ostalih klubova, Duško je najveći uspjeh i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. do 2018. godine.

Kako prenose mediji, Tošić je za ove tri sezone u slavnom klubu zarađivao 1.250.000 eura godišnje, što je povećanje u odnosu na dosadašnjih 900.000 eura, a imao je i bonuse od 4.000 eura za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspjeha u ovom klubu, Duško se preselio u Kinu – Guangzhou R&F, gdje je bio još više plaćen. Naime, zarađivao je 5.800.000 eura po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i tako postao najplaćeniji srpski nogometaš.

Ako bismo naplatili samo novčane prihode od ova dva kluba, ne uzimajući u obzir prijašnje zarade, bonuse, premije, kao ni rashode za klub, menadžere i druge troškove koje je nogometaš svakako imao, Duško Tošić u razdoblju od god. Od 2015. do 2020. godine zaradio je oko nevjerojatnih 18 milijuna i 750 tisuća kuna. Prema toj pretpostavci, Jelena bi trebala dobiti polovicu ovog iznosa, što je nešto više od devet milijuna eura!

Bračni par Tošić posjeduje nekoliko nekretnina i automobila koje bi u slučaju razvoda mogli podijeliti na jednake dijelove. Prije tri godine mediji su objavili da je par od Dragana Stojkovića Piksija kupio vilu na Dedinju, vrijednu oko 3 milijuna eura, koju još uređuju dok žive u luksuznoj kući u Lisičkom Potoku.

Nagađalo se i da je za vilu na Vračaru izdvojio 300.000 eura, međutim, par nikada nije javno progovorio o nekretnini. Osim toga, ako kćeri slavnog para budu mami, Duško bi Jeleni trebao plaćati alimentaciju za njih u iznosu novca za koji se dogovore.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*