Šokantan snimak iz Mladenovca – KAO IZ HOROR FILMOVA! Žena “isteruje đavola” iz devojčice, čuju se JEZIVI KRICI! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 1, 2022

Sigurno ste čuli da đavli mogu ući u čovjeka. Iako zvuči kao nešto što je nemoguće, zaista je tako. Mnogi ljudi ne vjeruju u ovakve stvari jer imamo par holivudskih filmova o tome, koji su jako pretjerani, ali navikli smo na to iz filmova. Za mnoge je ovaj koncept strašniji od mnogih drugih. Danas vam donosimo snimku koja pokazuje, ali i čuje nešto što nas neodoljivo podsjeća na ovo. Video je privukao veliku pažnju medija. U nastavku saznajte o čemu se radi!

Dana 22. maja na društvenoj mreži Facebook objavljena je potresna snimka iz mjesta Kovačevac kod Mladenovca na kojoj se čuje i vidi kako žena “tjera vraga” iz djevojke, za koju se u objavi navodi da ima autizam. Kako doznajemo, video je snimila i objavila susjeda koja živi u blizini i koja je primijetila da nešto nije u redu.

Na ovom videu se vidi mlađa žena kako viče na djevojku dok se moli. Obitelj ove djevojčice kaže da ima nadnaravne moći te da je pokušala izliječiti dijete, tj. tjera vraga. Dok se ovaj ritual odvija, majku djece drži muška osoba i ne smije joj prilaziti. Na snimci se također vidi kako joj govore da to rade za njezino dobro.

Kako se navodi, ubrzo su na ovo mjesto došli Hitna služba i policija, koji su nakon očevida utvrdili da nije bilo kaznenog djela. Mnogi nagađaju je li to bila šala, jer ako jest, onda su ovu jadnu djevojčicu zlostavljali prisutni, ako nije imala problema “s vragom”. Pogledajte video ispod ovog teksta! Napišite nam u komentarima vjerujete li u ovakve stvari?

Da vidite video kliknite na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*