ŠOK I NEVERICA! POLICIJA SASLUŠALA SVEDOKE I VUKOVE PRIJATELJE: Otkrili kome je mladić uputio poslednji poziv pred smrt… – Otprilike Novo
Portal June 3, 2022
Kada je reč o našim krajevima, vest o crnoj hronici ne prestaje da nas šokira i iznenađuje, pa tako je bilo i sa ovom tragedijom koja je potresla celu Srbiju, a sada su u javnost izašli neki novi detalji, kada je u pitanju do smrti Vka Grobović.

Podsjetimo, on je otišao na fakultet da odbrani diplomski rad, a potom se automobilom zaustavio ispred kafića u Zvezdarskoj šumi i izgubio mu se svaki mogući trag, a signal sa njegovog telefona nalazio se nedaleko od tamo.


Sve je šokiralo to što je Vuk sebi oduzeo zivot kada su ga pronašli ljudi obješenog za drvo te odma kontaktirali policiju.

Imao je kako kazu njegovi bliski prijatelji savršen zivot i niko nije mogao ni pomisliti da bi on sebi mogao ovo napraviti.



Posljedna osoba koja je razgovarala sa njim je bila njegova mama koja je u teškom stanju nakon saznanja da njenog sina nema više.

Policija i dalje vrši potrebne radnje da bi slučaj bio zaključen,ali kako se čini da je to samoubistvo jer nije uočeno ništa da bi navelo da jenasilno nastupila smrt.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*