Neviđeni skandaI kod Živojinovića, sada je sve otkriveno: Evo ko je dolazio kod Prijovićke dok je Filip bio na putu – 0vo joj nije trebalo, Brena na pragu IudiIa – Otprilike Novo
Portal June 5, 2022

Moramo reći da je Aleksandra Prijović svima ostala prepoznatljiva po djevojačkom prezimenu, iako je već dugo Živojinović, ali kako je i sama rekla, to joj ne smeta. Karijeru je započela u Zvezdama Granda, a kasnije je imala nekoliko dužih veza, sve dok nije došla kod Filipa i svoju vezu okrunila brakom. Prvi put su zajedno shvatili svoju ulogu roditelja, rodio im se sinčić.

Danas vam donosimo neke informacije o kojima se danima spekuliralo na društvenim mrežama, nagađa se zašto je Aleksandra pozvala policiju kada je ugledala medije ispred kuće, dok je Filip bio na cesti, a s njom u kuća. Je li ona s njim? Što bi sve ovo trebalo značiti?

Ovakvi medijski naslovi najgori su njezinoj svekrvi Breni, svaki put kad se ovako nešto spekulira doživi živce, jednom prilikom je i sama priznala:

Kazala je da joj je žao što joj je snaha uvijek ispadala loša, mediji su pratili svaki njen potez, bila je sigurna da je Aleksandra dobra majka i supruga.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*