UPRAVO JAVLJENO! PRONAĐEN JE MRTAV! CELA SRBIJA U ŠOKU I NEVERICI! Tuga do neba… – Otprilike Novo
Portal June 5, 2022

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o crnoj kronici, koja je kod nas nažalost prilično česta. Nažalost, u posljednje vrijeme dan ne može proći a da se ne čuje neka tragična vijest, bilo da je netko iznenada umro ili si je oduzeo život. Podsjetimo, u samo godinu dana našu javnu scenu oštetilo je čak 20 velikih imena.

Naime, Srbija je ponovno ostala u nevjerici kada je jučer pronađeno beživotno tijelo dječaka Lazara koji se utopio u rijeci. Tako je, nažalost, današnja vijest povezana i s tragičnim krajem nečijeg života.

Dakle, riječ je o tome da je pronađeno beživotno tijelo bivšeg nogometnog reprezentativca Slovenije Gorana Stankovića, koji je imao 42 godine. Kako doznajemo, tijelo je pronašla policija u Celju, a napominjemo da je nešto ranije, u petak, pronađen kao nestao, te je za njima krenula hitna potraga. Nažalost, nakon 48 sati crne slutnje su se obistinile, a potraga je završila tragično. Kako doznajemo, uzrok smrti još nije poznat, a naknadno će se utvrditi.

Podsjetimo, karijeru je započeo u Celju 1996. godine, gdje je igrao do 2001. godine, nakon čega je nastupao za Slavu Prag, Akratitos i Panionios. Prošao je sve omladinske selekcije, koje su nastupile i na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji. Neka poznata lica iz te generacije su i: Zlatko Zahovič, Nastja Čeh, Mladen Rudonja, Miran Pavlin, Aleksandar Knavs, Milenko Ačimović, Muamer Vugdalić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*