NEĆETE VEROVATI KO JE SRPSKOJ MAJCI ODUZEO NEVINOST, BIO JE OŽENJEN: Mučki je PATILA ZA NJIM, umešao se i Arkan! – Otprilike Novo
Portal June 8, 2022

Iako su mnogi svjesni turbulentne veze koju je ovaj bračni par imao, a koja je završila tragičnim ubojstvom Arkana 2000. godine, malo tko od njih poznaje Cecin ljubavni život prije braka.

Jedan od razloga zašto je to tako je taj što se pjevačica oduvijek trudila zadržati intimu za sebe. No, nagađalo se o njezinim bivšim dečkima, a kada je u medije procurila fotografija na kojoj su ona i Hajrudin – Haro Samardžić, ponovno su se potaknule priče da je s nepunih 18 godina imala aferu s njim.

Samardžić, koji je tada bio oženjen, i njegova braća posjedovali su lanac klubova u zapadnoeuropskim zemljama, a njihova je ljubav prekinuta nakon godinu i pol dana veze.

– Trajalo je godinu i pol. On i njegova braća vodili su lanac diskoteka u inozemstvu. Imala sam sedamnaest i pol godina i jednostavno sam se zaljubila. Bili smo zajedno sve dok je bilo lijepo i imalo smisla. Kako ništa ozbiljno nismo planirali, prekinuli smo. Svatko je krenuo svojim putem i više se nismo vidjeli ni čuli – ispričala je pjevačica jednom prilikom medijima.

A njeno poznanstvo s Arkanom došlo je u vrijeme kada je Ceca liječila ljubavne jade koje joj je nanio Hajrudin Haro Samardžić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*