Slikali se u majicama Partizana u Makarskoj pa dobili batine: ‘Ja ću preživjeti, ali drug je u kritičnom stanju‘ – Otprilike Novo
Portal June 9, 2022

Dvojica navijača Partizana napadnuta su u Makarskoj. Iako se nezvanično može čuti da su batine ‘kumovale’ simbolima Partizana, u policiji kažu da još uvek nemaju saznanja o motivima ovog napada. Takođe, nema zvanične potvrde da su napadači pripadnici navijačke grupe Torcida.

Novinari su za incident saznali iz Facebook objava jednog od napadnutih Grobara. Poslednjih dana objavljuje fotografije iz Makarske na kojima on i njegov prijatelj poziraju sa simbolima beogradskog kluba.

– I u Hrvatskoj svaki dan pravi Undertaker nosi majice Partizana, napisao je pomenuti navijač pored jedne od fotografija.

Ubrzo nakon toga ista osoba je objavila seriju fotografija iz Hitne pomoći i bolnice.

– Hrvatski huligani Torcida u Makarskoj napali su nas i fino nas ugađali. Palice i bejzbol palice i četiri na dva, a ovaj prijatelj ima 69 godina. Vi ste pravi huligani. Ja sam uredu. Ovo nije strašno. Preživeću, ali moj prijatelj je u kritičnom stanju, napisao je Grobar.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*