UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! UDOVICA NA TV PREPOZNALA MAŠINU I SHVATILA: Poslednji snimak Gorana Mihajlovića, prve žrtve Belivuka – Otprilike Novo
Portal June 9, 2022

Katarina S., nevjenčana supruga Gorana Mihajlovića (21), prvih žrtava klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, navodno je na televiziji, na snimku iz kuće strave u Ritopeku, vidjela stroj za pravljenje ekstaza svog supruga, a tako sumnjao da je i žrtva okrutnosti.zločinačke skupine.

Kako Kurir doznaje, Katarina je u Tužiteljstvu za organizirani kriminal izjavila da je znala da njezin suprug prodaje drogu, ali da nije znala da je imao posla s Belivukom ili Miljkovićem.

Poruke sa skaj (sky) aplikacije

Detaljno je opisala što je prethodilo nestanku njezina supruga, ali i što je uslijedilo nakon tog 1.4. 2019. kada se Mihajlovićevoj izgubio svaki trag.

– Taj dan mi je rekao da ide u susret s drugom N. Š. i vratit će se. Zvao sam ga oko 17 sati, zazvonio je telefon, ali se nitko nije javljao. Poslije sam nazvala oko 19, a telefon je bio nedostupan – navodno je rekla Katarina S. i dodala da ju je tada nazvao drugi Goranov prijatelj, A. N., koji joj je rekao da s Goranom komunicira telefonom putem Sky aplikacije i da joj je on rekao njemu da se makne od policije jer mu je netko namjestio, kao i da je dobro, da ne brinem i da je sve u redu.

Više o svemu pročitajte OVDJE

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*