GOMILA LIJEKOVA, INFUZIJA – BAKA REGINA PRVI PUT POKAZALA SOBU TRUDNE VIKI: Stalno je zaključana, a evo zbog čega – Otprilike Novo
Portal June 10, 2022

Ovako izgleda majčina soba, uskoro dvoje djece.

U jeku drame zbog trudnoće Viktorije Mitrović te nasilničkog ponašanja i groznih prijetnji partnera Marka Osmakčića prema njoj oglasila se njezina baka Regina Spasić.

Prvi put je otvorila i vrata Viktorijine spavaće sobe iz koje je ušla u reality gdje je svakodnevno bila izložena nasilju Osmakčića.

Viktorijina soba nalazi se u zasebnom dijelu kuće, koji je odvojen od dnevnog dijela. Iako isprva nije htjela otvoriti sobu, na kraju je pristala. Drži ga zaključanog, kaže da je to najsigurniji način.

– Prvi put medijima otvaram vrata spavaće sobe svoje unuke. Ovdje su vrata stalno zaključana, pa je najsigurnije. Odavde je Viki otišla u Šimanovce, sama. Samo je brzo spakirala svoje stvari i otišla. Nisam bio za to. Njezina kći me često traži da je pustim u sobu moje majke, ali ja to ne dopuštam. Nije joj dobro, teško joj je poslije i samo zove mamu – započela je priču za “Kurir” Regina

Slike pogledajte klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*