TUGA DO NEBA! UPRAVO SAOPŠTENA SM.RT U ZADRUZI, UČESNICI VAN SEBE! – Otprilike Novo
Portal June 11, 2022

U nastavku današnjeg članka ponovno se dotičemo crne kronike, koja je nažalost postala česta vijest koju vam prenosimo. Nažalost, današnji je povezan s popularnim reality showom Zadruga, a riječ je o obitelji aktualnog natjecatelja koji je imao smrtni slučaj, te je odmah izbačen iz realityja. Dakle, riječ je o Marku Osmakčiću koji je na zahtjev obitelji hitno izbačen iz realityja, a razlog je njegova smrt.

Kako doznajemo, riječ je o tome da je Marku Osmakčiću preminuo otac, za kojeg je više puta isticao da mu je najveća podrška u svemu. Naime, Marko nikada nije krio koliko mu obitelj znači i koliko mu je važno njihovo mišljenje. Čovjek kojeg je uvijek izdvajao na prvo mjesto je njegov otac koji se za njega borio od malih nogu. Naime, radio je tri posla da mu uljepša djetinjstvo, a da mu ništa ne nedostaje. On je netko tko je njega i brata natjerao da se bave sportom, pa su počeli trenirati tenis.

Tada je odlučio ostaviti po strani ljubav svojih roditelja, a prema njima se ponaša kao prema treneru. I roditelji su mu se razveli, a on je s 18 godina napustio obiteljsku kuću. Podsjetimo, trenutno je u centru pažnje, jer je njegova reality djevojka trudna, a on je strogo protiv toga, on inzistira da se ona podvrgne kiretaži. Još uvijek se ne zna u kojem će smjeru priča ići, pa moramo vidjeti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*