BOSANCI JEDU, HRVATI VISOKI, A PO OVOME ODMAH ZNAŠ DA JE SRBIN! Vlasnik kafića u Tunisu otkrio kako prepoznaje Balkance! OVO JE HIT! – Otprilike Novo
Portal June 12, 2022

Kao što ste mogli zaključiti iz naslova, danas se bavimo vrlo zanimljivom temom, koja se prije svega tiče Balkana, a koji su, gdje god da dođu, prepoznatljivi na poseban način. Dakle, današnja tema vezana je za jednog vlasnika kafića u Tunisu, koji je godinama naučio prepoznati Balkanca u odnosu na ostale turiste. U njemu je bio toliko detaljan, da je čak otkrio kako razlikuje Hrvate, Srbe i Bosance.

Dakle, zove se Naufel, vlasnik je kafića u Tunisu i godinama je stekao moć prepoznavanja Balkana, pa je na samom početku ovog intervjua istaknuo: „Iz Srbije? iz Srbije? Sjedni. Kava, sok, nema šljivovice, ima soka, odličan sok” rekao je, a onda objasnio kako je to za njega karakteristično i kako razlikuje Srbe, Hrvate i Bosance, pa je rekao: “Srbi imaju najbolje žene, super oči, nešto tamnijeg tena. Hrvati su bijeli, imaju male pjege, visoki su i najbolji u rukometu. Slovenci su mali i malo deblji. A Bosanci, Bosanci previše jedu i ovo im je super”, rekao je kroz smijeh, pokazujući na vrat. Također je rekao da za druge narode ima svoju taktiku prepoznavanja, pa je rekao:

“Rusi se razlikuju od svih Europljana. Istočna Europa se razlikuje od Zapadne. Danas su iz Bugarske stigla dva autobusa. Ljudi su lijepi. Kad ih pogledam, podsjećaju me na Turke, mami je tursko porijeklo. Kad gledam Bugare, mislim da nisu iz Europe, nego odavde. Vrlo smo slični. Talijani su šik, jako lijepi.”

Video pogledajte klikom na OVDJE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*