Cijela regija u suzama- OTIŠLA JE ZAUVIJEK I OVA PJEVAČICA- Svi ćemo je pamtiti po njenoj pjesmi iz poznate TV SERIJE (VIDEO)

I u ovom tekstu za vas imamo tužnu vijest koja nam dolazi iz svijeta i koja spada u crnu kroniku, a radi se o još jednom velikom gubitku u svijetu umjetnosti. Poznato je da nas svakim danom svi mediji bombardiraju lošim vijestima, pa je postalo pravo čudo kada dobijemo neku dobru vijest, a sve je više vijesti o smrtima, tragedijama, zločinima, nesrećama i brojnim poznatim osobama. nedavno napustio ovaj svijet.

Toliko je mnoge iznenadila vijest da je pjevačica i skladateljica Julie Cruz umrla u 65. godini. Ovu vijest putem društvenih mreža potvrdio je njezin suprug Edward Grinan, koji je također urednik, pa je u svojoj objavi napisao sljedeće: “Za one koji se vraćate ovdje, mislio sam da biste možda željeli znati da sam se oprostio od svog današnja supruga Julie Cruz. Napustila je ovo kraljevstvo pod svojim uvjetima. Bez grižnje savjesti. Mirna je”, napisao je, a potom dodao i ovo:

“Budući da je imala tako raznoliku  karijeru, često je govorila da je vrijeme koje je provela kao B zamjenjujući Cindy dok je imala obitelj bilo najsretnije vrijeme u njezinom izvođačkom životu. Bit će im zauvijek zahvalna. Kad je prvi put prišla mikrofonu s Fredom i Kate, rekla je da je to kao da se pridružila Beatlesima. Uvijek će ih voljeti i nikada neće zaboraviti njihova zajednička putovanja oko svijeta. Počivaj u miru ljubavi moja i ljubavi svima vama.”

NJU DOMAĆA JAVNOST ZNA PO PJESMI FALLING IN LOVE IZ ČUVENE SERIJE TWIN PEAKS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *