Nekada je bio najveći ljepotan Holivuda, A DANAS JE ON NAJUSAMLJENIJI ČOVJEK NA SVIJETU- Poznati glumac dobio opaku bolest, A ZA SVOJ RAZVOD SAZNAO PREKO MEDIJA – Otprilike Novo
Portal June 13, 2022

Val Kilmer (62) nekoć je bio jedan od najtraženijih i najplaćenijih holivudskih glumaca. Mnogi su ga smatrali najljepšim holivudskim glumcem čijem šarmu nije odoljela nijedna ljepotica, a zaveo je mnoge svoje kolegice, glumicu. Danas je, kako za sebe kaže, najusamljeniji čovjek na svijetu, a bori se s teškom bolešću. Peh i tragedije prate ga cijeli život, a danas je samo blijeda slika nekadašnje ljepotice, koja zbog raka grla šapuće dok priča.

Vijest da boluje od raka grla pojavila se 2015. godine, kada ga je spomenuo i njegov kolega Michael Douglas koji je također bolovao od te bolesti. Kilmer je tada to demantirao i rekao da Douglas nije bio dobro informiran, a dvije godine kasnije izašao je u javnost s priznanjem da boluje od teške bolesti te da zbog teškog govora nije davao izjave za medije.

Njegovi zdravstveni problemi počeli su 2014. godine, kada je tijekom emisije osjetio da ima problema s gutanjem, a potom je počeo povraćati krv u bivšoj djevojci Cher. Međutim, odbio je otići liječniku, a kada se sve ponovilo, nije imao druge, posjetio je liječnika koji je nakon detaljne analize ustanovio da ima rak grla i da mu je potrebna hitna operacija.

Kilmer je to odbio i umjesto ozdravljenja obratio se svom svećeniku koji mu je savjetovao da se moli za ozdravljenje. Stanje mu je bilo svakim danom sve gore, a na kraju je, nakon što je molio sina i kćer, otišao na operaciju i kemoterapiju, a kako bi mu uklonili karcinom, liječnici su mu morali prerezati grkljan, pa su mu umetnuli cijev kroz koju je diše. , kao i sonda za hranjenje. Međutim, njegova tragična sudbina tu ne prestaje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*