Kćerka Tončija Huljića, Hana Huljić se u osmom mesecu trudnoće skinula u kupaći: Svi su primetili jednu stvar! – Otprilike Novo
Portal June 20, 2022

Prije par mjeseci digla se velika prašina u cijeloj regiji u medijima i javnosti kada se doznalo da je popularni hrvatski pjevač Petar Grašo prekinuo vezu sa svojom djevojkom Danijelom Martinović, s kojom se viđao 24 godine. zbog druge žene. Ne bi to bilo toliko čudno da nije bilo puno mlađe Hane Huljić, koja je kći poznatog skladatelja Tončija Huljića, s kojom su Danijela i Grašo bili kućni prijatelji i doslovno gledali Hanu kako odrasta.

Odmah su poručili da je riječ o izdaji, no Grašo i Hana nisu se previše obazirali na priče te su uživali u ljubavi koju su okrunili brakom, a nakon toga objavili su radosnu vijest da čekaju dijete. Od tada su se povukli iz očiju javnosti i pokušavaju zaštititi svoj privatni život, posebice Hanu koja je sada u osmom mjesecu trudnoće i koja odbrojava do poroda.

Dok pjevač Petar Grašo puno nastupa i putuje, Hana svoje slobodno vrijeme koristi za ugodne dane s prijateljicom, pa je njezina kuma Domenika Žuvela na svom Instagramu objavila slike s plaže na kojima možete vidjeti Hanu u plavom kupaćem kostimu i došao joj je trbuh do izražaja.

Odmah su mnogi rekli kako to lijepo izgleda, a djevojke su podijelile sliku i hranu koju su ponijele na plažu, pa se vidi da su prijatelji obradovali i Hani, koja voli voće i tjesteninu. Domenika je ispod slike napisala da imaju razloga za slavlje, a mnogi smatraju da je to zbog Haninog prisustva jer kao udana žena koja je posvećena mužu i nema toliko vremena za druženje kao nekada.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*