Nezapamćena bruka i sram0ta u Zvezdama Granda: Slučajno uključili mikrofon, a onda se čuo njen glas – kandidatkinja zgr0žena zbog 0vih riječi – Otprilike Novo
Portal June 20, 2022

Zvezde Granda su definitivno jedno od najpopularnijih takmičenja koje smo imali priliku da gledamo u ovom vijeku, muzičko takmičenje koje je iznjedrilo veliki broj pjevača.

Prošle sezone smo imali jedan slučaj koji je šokirao sve, Zorja Pajić je bila jedna od najboljih vokalnih takmičara, ona je otkrila nešto što se desilo, a to javnost ne zna.

Rekla je kako joj je žao jer se ne takmiči sada kada je Ceca u stručnom žiriju, kazala je kako je imala neke neprijatnosti tokom samog takmičenja. Bila je razočarana nakon jednog duela koji je imala sa drugim takmičarem.

Viki Miljković je mislila kako joj je isključen mikrofon, a svi su čuli kad je rekla ona da članovi glasaju za njenog takmičara, a ne za Zorju, to je nešto što je dovelo do loše situacije. Zorja je rekla kako je svaku emisiju bila u baražu, iako je dobijala komplimente kako je kompletna pjevačica.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*