MAJMUNE IZ ZOO-VRTA, ZNAM TE KAD NISI ZNALA ŠTA JE DEPILACIJA NOGU! Zerina brutalno odgovorila Jovani, pa najavila TUŽBU! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 21, 2022

U svom reality showu Jovana Jeremić je sudionike strpala u isti koš s prostitutkama, a na ekranu je bila slika Zerine Hećo koja se odmah oglasila i najavila rat s voditeljicom.Čuje se Jovana Jeremić kako priča o prostituciji.

Voditeljica je progovorila na ovu temu dok je Zerina sve to gledala na TV-u i snimala.

Bivša suradnica našla se u ovoj Jovaninoj temi jer je na monitoru pored voditeljice bila njena slika, ali i fotografija još jedne starlete Nataše Shavije Miss, ili, kako sebe nazivate na svom Instagram profilu, kučke , poznajem te kad nisi znao što znači depilacija nogu.ali doslovno.

Imao bih puno toga za napisati o vama, ali bit ću kratak. Jutros si u udarnom terminu, kako sebe nazivaš, kraljica šerija, a zapravo nisi svjesna da kad odeš u zoološki vrt i jadnom zaključanom majmunu je zanimljivo puzati ispod pazuha pa su ga strpali na toj poziciji bi zarađivali na njegovim vratolomijama, ali o tome – kasnije”, počela je Zerina i nastavila:

“Ja Zerina Athena Kandola već spremam tužbu protiv najmanje tri A4 lista. Znate što ste rekli, iako sumnjam jer izgledate kao da imate sjećanje na morsku ribu.

OVDJE

Kako ste počeli ovu objavu: Ah !Tako dobro si postupila.kao obrazovana zena koja izgovara rijec inshalah (ako je Allahova volja), koja nije, kako si rekao, turska rije, pa si nanizala na ekran Pink TV, koji je i moj dom, u svijetu javnih ličnosti moja fotografija, između ostalih, i ja pričam u svoje ime, ostali me ne zanimaju. Bilo je i inšallah, vidimo se na sudu”, napisala je Zerina i objavila isječak iz Jutarnji.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*