BILA JE ZAVISNICA KOJA JE OSTALA POTPUNO BEZ ZUBA: Pazite samo šta je radila PRE TOGA (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 22, 2022

Privatno, ova žena, koja radi kao dostavljač i izgleda neprepoznatljivo bez proteza i šminke, ali ne može biti sretnija što svoje transformacije dijeli na internetu jer djeluje i kao glas za one bez zuba.

Majka četvero djece je rekla: “Mene su zvali som, ali ja nisam kao som netko tko se pretvara da je netko drugi.” Som je pojam koji je postao popularan zahvaljujući istoimenoj MTV seriji i koristi se za opisivanje nekoga tko kreira lažni identitet ili izmišljenu osobu na internetu, često da bi romantično zaveo ljude.

Svi imamo prošlost i nažalost postao sam ovisan o kristalnim metama nakon toksični odnos. “Moj gubitak zuba počeo je obiteljskim nasiljem, a ovisnost je odnijela preostale zube prije vađenja. “Ali to ne znači da sam ružna ili loša. Volio bih da ljudi ne povezuju ljepotu s izgledom.’

Uklanjanje i proteza koštali su 9.328 dolara, ali Ashley je imala sreću da ju je platio ljubazni stranac.

OVDJE

Suzdržavajući suze, Ashley je rekla: „Imala sam besplatne konzultacije kod zubara, ali nisam mogla platiti najosnovnije proteze.

“Sjećam se da sam plakala na recepciji i rekla da ću se vratiti kad uštedim oko 4000 dolara. “Sljedeći dan su nazvali i rekli da je anonimni donator platio uklanjanje i najbolje proteze koje nude.” Ashley je izvadila zube u studenom 2020., a privremenu protezu dobila je u rujnu 2021.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*