PUKLA BRUKA ISPRED ŠKOLE : Mami svenulo bukvalno sve pred punim dvorištem, DECA zanemela – KAKAV BLAM! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 24, 2022

Žena iz Engleske doživjela je poniženje kada se prolila tijekom “Utrke za mame” koju je organizirala škola njezine kćeri. Ne samo da je Katie Hannaford (36) udarila licem u zemlju, nego je cijeloj publici pokazala punu dječjeg donjeg rublja, a sve je ipak snimljeno.

Urnebesni video snimljen je 15. lipnja u Basildonu na jugu zemlje. Na početku Katie stoji u trećoj traci s lijeve strane, u plavoj haljini. Kad su je druge mame počele prestižirati, pala je na travu prilično spektakularno.

No, ako joj to nije bilo dovoljno da je osramoti, suknja joj se potom podigla preko glave i ostavila joj stražnjicu i crne tange “po volji”.

Međutim, ovu sramotu nije primila k srcu, već se smijala i šalila na svoj račun.

OVDJE

Nisam uopće sportaš, ali me [kći] molila. Na kraju sam pristao na utrku, znao sam da ću biti posljednji. Upravo sam se spotaknuo o noge, mislim da mi se tijelo kretalo prebrzo za moje noge! Toliko sam nespretna da uvijek padam – objavila je na Facebooku uz video pada.

Nadalje je objasnila da joj u početku nije bilo baš ugodno, ali se brzo oporavila od šoka.

– Bio sam ponižen u tom trenutku, ali što je tu je! Skinula sam donje rublje, što je očito neugodno, ali jednostavno ga moraš imati. Gledajući unatrag, smiješno je, definitivno najsmješnija stvar koju sam napravio u životu. Ako se ne možeš smijati sebi, što je onda život! Oprostite djeci i svima koji su gledali! – napisala je u nastavku objave.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*