SVI BRUJE O SKANDALU ŽENE POZNATOG SRPSKOG BIZNISMENA: Vratio se kući ranije pa je zatekao s devojkom! DAO JOJ SVE NA TACNI, ONA GA RANILA – Otprilike Novo
Portal June 24, 2022

Jedan od naših poznatih biznismena, čije se ime godinama nalazi na listama najuspješnijih Srba, doživio je ljubavni brodolom.

Naime, kako piše jedan dnevnik, ovaj biznismen se prije nekoliko dana vratio kući ranije nego inače, a kada je zakoračio u svoj luksuzni dom, imao je što vidjeti…

Naime, njegova supruga, atraktivna brineta, bila je u strastvenoj ljubavnoj vezi s njemu nepoznatom djevojkom u njihovoj spavaćoj sobi!

Izvor blizak ovom uspješnom muškarcu objašnjava da ovaj biznismen nikada prije nije sumnjao da njegova draga ima sklonosti prema istom spolu, jer oboje imaju djecu iz prijašnjih brakova.

– Dao joj je sve na tanjuru – jahte, najskuplju odjeću, najskuplja putovanja… Jednostavno pored sebe ima život iz bajke, a mnoge je iznenadilo što ona gotovo nikad ne postavlja slike sa suprugom na društvene mreže, dok se s njom redovito hvali fotografijama. No, ništa nije upućivalo na to da ga vara, a ponajmanje da to radi sa ženom, jedino što je svojedobno podržala Povorku ponosa – objašnjava sugovornik na početku priče.

Kako kaže dobro upućeni izvor, nakon što je svojim očima vidio svoju suprugu kako oralno zadovoljava nepoznatu djevojku, poduzetnik je doživio živčani slom.

– On tu ženu voli kao boga! Bio je spreman da ona sruši cijeli svijet, a ona ga je prevarila na najnevjerojatniji način. Uvijek lijepo uređena, isklesanog tijela i savršenih crta lica, vrlo brzo ga je osvojila. Međutim, čovjek je sada očajan i svi koji su mu bliski zabrinuti su što će biti s njim. Ne zna što da radi, kamo da ide, kako djeci objasniti, hoće li ponovno dati priliku ženi s kojom je uživao u svemu… Jednostavno, u agoniji je – kaže sugovornik lista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*