UPUCAN POZNATI SRPSKI TENISER! VODI VELIKU ŽIVOTNU BORBU: EVO KO MU JE ODMAH POMOGAO! ŠOK I NEVERICA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal June 24, 2022

Novak Đoković je još jednom pokazao zašto ga smatraju najboljim tenisačem svijeta, ali i čovjekom iznimno velikog srca. Srbin je odlučio donirati 5000 dolara Luki Stojanoviću, još jednom srpskom tenisaču koji je upucan u Sjedinjenim Državama 13. svibnja ove godine.

Stojanović je upucan u noći 13. svibnja, kada je stigao u svoju kuću. Te večeri odlučio je izaći van i vidjeti što nije u redu s automobilom, ali kada je došao do njega, ugledao je muškarca kako sjedi na prednjem sjedalu. Mladić je odmah pucao i pogodio Luku u kuk, izjavila je njegova djevojka Michelle.

Metak je pogodio glavnu arteriju, a Luka je uspio uzeti ručnik i “zatvoriti” ranu, kako bi pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Ubrzo je stigla i policija, koja mu je pružila prvu pomoć, kako bi kasnije bio operiran u bolnici. Nakon nekog vremena pušten je na kućno liječenje, a računi su ostali neplaćeni pa je pokrenuta donacija za pomoć ovom tenisaču.

Ukupni troškovi liječenja Luke Stojanovića iznose 310.000 dolara, a srećom ima osiguranje koje pokriva 80 posto tog iznosa, pišu mediji u Srbiji. No drugome mora sam platiti preko 60.000 dolara i zato je njegova djevojka krenula u akciju prikupljanja sredstava.

U akciju se uključio i Novak Đoković, koji je odmah uplatio 5000 dolara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*