IMALA 19 GODINA I ZARAĐIVALA 400 EVRA NEDELJNO! Starleta priznala da je ušla u rijaliti da NAPAKOSTI bivšem! – Otprilike Novo
Portal June 25, 2022

Starleta i bivša reality sudionica Aleksandra Subotić, otkrila je da je u reality show Snajke na Happy TV ušla kako bi zaradila, a potom i u Parove kako bi povrijedila svoju bivšu partnericu Aleksandru Čabarkapu.

“Moja majka nije bila za to, ali ja sam jako želio zaraditi, pa sam prihvatio ponudu. Zarađivao sam 400 eura tjedno.

Ostavio sam susjedu tjedni honorar da moram hraniti svoju Magdalenu.”

Čim je završio taj reality show, dobila je ponudu za drugi. Izašla je jedan dan, a onda je na šest mjeseci ušla u Parove.

“Majka me nije htjela čuti kako ponovno dolazim, ali kad sam saznala da će mi dati duplo bolju ponudu, pomislila sam: ‘Kakva mama, kakvi bakreni, zarađivat ću 800 eura tjedno.’ I otišao sam Ali u toj stvarnosti sam doživio pakao saznao sam da je Sasha oženio ženu, imao je djecu u zatvoru.

Pogodilo me da sam bio u situaciji da grabim dionice s vrata jer nisam htio ići na emisije Doslovno su imali da me ugura u program uživo „Aleksandra je, želeći da Čabarkapu učini ljubomornim, započela vezu s Davidom Dragojevićem, s kojim je bila dvije godine.

Imala sam aferu s njim kako bih natjerala Sašu, a prisilila sam se.

Nakon nekog vremena shvatila sam da je sebičan, kukavica i loš čovjek. Prilijepi se uz ženu kao krpelj, pa siše dok može. Podržavao sam njega i cijelu njegovu obitelj. Uvijek se osjećao manje vrijednim od mene. Kako i ne bi, kad je u Zadrugu ušao 2019. samo zato što je to bio moj uvjet.

Uzeo sam puno novca, a on je uzimao manje od 400 eura tjedno.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*