POČEO JE DA PJEVA SA 11 GODINA, A IMA ČUDAN NADIMAK! Otkriveni nepoznati detalji iz života POBJEDNIKA Zvezda Granda – Otprilike Novo
Portal June 26, 2022

Završeno je veliko finale glazbenog natjecanja “Zvezda Granda”, a pobjedu je, nakon napetog glasanja, odnio Nermin Handžić, koji ima samo 19 godina.

Nermin se prvi put pojavio na televiziji sa samo 11 godina, kada se natjecao u “Neki novi klinci” gdje je sve oduševio svojim talentom.

Kandidat iz Bosne i Hercegovine preferira narodnu glazbu, pa je za mentoricu odabrao Violetu Viki Miljković koja radi u timu sa suprugom Tašketom Nakon proglašenja pobjednika, Nermin je progovorio o odnosu sa svojom mentoricom te istaknuo da mu je ona bila najveća podrška tijekom borbe, ali i da ju je bodrio kada je trebalo.

Također, Nermin je rekao da planira nastaviti saradnju sa Viki i Tašketom, te da će mu oni napraviti prvu pjesmu.

Na svom Instagram profilu Handžić uglavnom objavljuje fotografije iz “Zvezde Granda”, ali i one sa svojim kolegama pjevačima.

Na spomenutoj društvenoj mreži ima više od 13000 pratitelja, a ono što je mnogima zapelo za oko je njegov nadimak Nerko koji do sada nije nosila niti jedna javna osoba na ovim prostorima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*