PUKLA BRUKA: ONA se udala za za očuha starijeg 41. godinu! Njena MAMA otkrila GNUSNE PORUKE ćerke – Otprilike Novo
Portal June 26, 2022

Sarah je upoznala svog supruga Davida samo dan prije nego što je oženio njezinu majku. Tada je imala 14 godina. O svojoj romansi i braku progovorila je u bizarnom britanskom dokumentarcu “Age Gap Love”.
Gledatelji britanskog “Channela 5” ostali su šokirani kada su vidjeli Sarah i Davida Hargreavesa u novom dokumentarcu “Age Gap Love”. Naime, David je prije vjenčanja bio očuh svoje sadašnje supruge, treći po redu.

Bio je u braku 30 godina, a kada mu je žena umrla, oženio se tri godine mlađom Anne Watkins, koja je imala 14-godišnju kćer Saru. Dvije godine kasnije njena kći Sara već je bila u vezi s očuhom.
Sarah i David tvrde da veza nije započela odmah te da je u početku sve bilo na platonskoj osnovi. Vjenčali su se kad je ona imala 18 godina na zgražanje cijele obitelji i prijatelja. Cijela je obitelj bila kategorički protiv ovog vjenčanja i po svaku cijenu je pokušavala odvratiti od njega, ali nisu uspjeli jer je Sara odlučila okruniti svoju ljubav na bilo koji način. koštala.brak i jednostavno nije odustajala sve dok nije došla do cilja i ostvarila ga na opće čuđenje i iznenađenje

Nitko im nije htio doći na vjenčanje

Očekivano, nitko od njih više nije u kontaktu s Anne koja je u isto vrijeme izgubila kćer i supruga. Zbog čudnih okolnosti oko njihove veze, mnogi članovi njihovih obitelji nisu se pojavili na vjenčanju. – Nije to bilo vjenčanje o kakvom sam sanjala kao djevojka, ali imala sam savršen razlog da se udam i bio je to savršen dan – rekla je Sara kojoj je žao što na njihovom vjenčanju više nije bilo ljudi. Također je istaknula da je ovo korak na koji se odlučila iz čiste ljubavi i međusobne privlačnosti koju je osjećala prema očuhu i smatra da je imala pravo na svoj izbor i da je svjesna da će je mnogi osuđivati ​​i ne slagati se s njim.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*