TikTokerica ponosna na svoj besposleni život: “Ne radim ništa, a trošim i do 40.000 funti dnevno. Ne znam sama oprati kosu, uvijek platim nekome | – Otprilike Novo
Portal June 27, 2022

Njezin životni stil u potpunosti financiraju roditelji, a Roma iskreno priznaje da ne voli “prstom mrdnuti”. Roma Abdesselam je samoprozvana ‘kći koja ostaje kod kuće’, a na svom TikTok profilu često se hvali kako zna potrošiti i do 40 tisuća funti svojih roditelja dnevno.

Majka po imenu Roma na ovoj društvenoj mreži ima više od 600.000 pratitelja, a redovito objavljuje videe na kojima pokazuje njezin ekstravagantan način života. Bilo da nadopunjuju botox ili troše novac u Cartieru, Romi bez problema priznaju da zapravo ne rade ništa. No, tvrdi da i ostanak kod kuće zahtijeva puno posla. “Briga o sebi kao o ženi je posao za sebe.

Potom i je sama rekla sljedeće Nemam pojma kako žene koje rade od 9 do 17 sati uspijevaju obaviti bilo kakve zahvate, jer ja to vrijeme trošim na svoje tretmane”, kaže Roma. Iako ujutro nikad ne namješta budilicu, slobodnog vremena u danu ove Njujorčanke gotovo da i nema – iako nema posla. „Volim započeti dan šalicom kave, ali mrzim išta raditi u vezi s njom, pa samo naručim da mi je dostave kući.

@

♬ –

Nakon toga obično slijedi sat vježbanja. Nakon toga popravljam frizuru i popodne provodim u shoppingu s prijateljima, nakon što ručam – na ručak uvijek nastojim doći u 13 sati. Nakon toga pokušavam dodati još jednu vježbu u raspored i imam dovoljno vremena da se spremim za večernji izlazak s prijateljima”, kaže Roma.

@therealsahd

Where hot girls frequent

♬ Good Morning – Kanye West

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*