Vlado i Majkl se venčali u Opatiji, snimak svadbe uzburkao region:VLADO:”JEDVA ČEKAM DA POSTANEM MAMA “Mi smo hrišćani i gejevi, različite rase”(FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal June 27, 2022

Želimo biti pozitivan primjer svijetu. Mi smo homoseksualci i kršćani. Različite smo rase, kulture i toliko smo različiti po mnogo čemu, ali jedno nam je zajedničko je jako jaka ljubav, rekli su za Telegraf.rs mladenci Vlado iz Hrvatske i Michael iz Amerike da su uzburkali regiju snimivši svoje vjenčanje na Opatijska rivijera.

Nema medija koji nije prenio trenutak u kojem su jedno drugom posvetili pjesmu na vjenčanju, a mladi bračni par za Telegraf.rs govori o svojim dojmovima, ali i problemima s kojima se susreću zbog svoje seksualne orijentacije.

Odakle si i gdje si se upoznao?
Vlado – Michael i ja smo se upoznali u Parizu. Bio sam tamo za svoj rođendan, a Michael je otišao na koledž. To je za nas zaista bio “grad ljubavi”. Naš prvi susret bio je u palači Versailles.

Michael – Vlado mi se svidio na prvi pogled, htio sam da naš susret bude što romantičniji. Donio sam šampanjac, a budući da sam marinac, htio sam ručati na brodu u Grand Canalu u Versaillesu. Bilo je nevjerojatno! Mislim da smo se tamo oboje zaljubili, barem ja.

Ja sam iz Las Vegasa, Nevada. Ja sam američki pomorski časnik i diplomirao sam na Američkoj pomorskoj akademiji u Annapolisu, Maryland. Još uvijek služim u američkoj mornarici.

Koliko ste dugo u vezi, živite li u Hrvatskoj ili negdje drugdje?Bilo mi je jako važno vratiti se u svoj voljeni dom, s muškarcem kojeg volim, proslaviti naš brak i vlastitu moć nad tuđom mržnjom.

Michael – Europa je čarobno mjesto za nas Amerikance, sve je kao drevna povijesna knjiga unutar bajke. Hrvatska je bajku podigla na višu razinu. Ne osjećam se kao turist, ljudi su ljubazni, a gostoprimstvo je uvijek na vrhunskom nivou. Zaljubila sam se u zemlju, kao i moj muž.

OVDJE

Isprva smo htjeli imati vjenčanje u Americi, ali kad smo vidjeli Opatiju, znali smo da nema drugog mjesta na svijetu gdje želimo biti tog dana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*