Ovo samo u SRBIJI ima – škola zabranila učeniku da dolazi u šortsu u školi, a on došao u haljini, uzeo od keve – pogledajte video o kojem svi bruje, ovo je ludilo – Otprilike Novo
Portal June 29, 2022

BEOGRAD – Učenik iz Srbije postao je viralni hit na društvenim mrežama, a za sve je kriv način na koji je došao u školu. Naime, kako se prema propisima ne smije u obrazovne ustanove dolaziti u kratkim hlačama, on je iz revolta došao u haljini.

Mladić koji koristi popularnu mrežu TikTok objavio je video koji je ubrzo postao viralni hit. Kako je naveo, na taj je način “ispoštovao” pravila odijevanja propisana za školu.

“Zar ne smijemo doći u školu u kratkim hlačama? Zar ne smijemo. Brate, dolazim u haljini kao muškarac. Hajde, izbaci me, neka bude. Kako se dobro osjećam”, rekao je na snimku.

@zevs_silni36

Poštujem sva pravila

♬ original sound – zevs

Njegova objava je za nekoliko dana prikupila više od 800 tisuća pregleda i preko 100 tisuća lajkova, prenosi Blic. U komentarima koji su se pojavili otkrio je da je haljinu uzeo iz maminog ormara, a pratitelji su za njega imali samo riječi podrške, iako ovaj čin nije baš po propisima koji vrijede za muškarce u srednjim i osnovnim školama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*