TRAGEDIJA : UPRAVO JAVLJENO : U NAPADU NA TRŽNI CENTAR NAMANJE DVOJE POGINULO, PREKO DVADESET POVREĐENO – Otprilike Novo
Portal June 29, 2022

Današnja vijest koja nam stiže tiče se i istoka, a kao što znamo, prošla su četiri mjeseca otkako traju svakodnevne borbe u Ukrajini. Definitivno više nema naznaka kada bi se kraj mogao pratiti, dok je situacija iz dana u dan sve teža i teža. Jasno je da Vladimir Putin još uvijek nema namjeru okončati ovaj nesretni rat, a nedavno smo prenijeli vijest koja nam je stigla iz Kremlja, a radi se o tome da će, ako počne Treći svjetski rat, biti bombardirani London i Velika Britanija prvi.

Ono što plaši javnost je često spominjanje nuklearnog rata, a kako vrijeme prolazi, Rusi sve jače udaraju po ukrajinskim gradovima. U ovom ratu se ne bira ni cilj ni sredstvo, a oružje je sve raznovrsnije i jače. Čak se spominje da je u nekim dijelovima Rusije korišteno i manje nuklearno oružje, no službeni Kremlj o tom pitanju još šuti.

Odavno je poznato da je u ratu dopušteno apsolutno sve, kao i da države koriste sve i svašta.

Dakle, kako ste mogli zaključiti iz naslova, vijest nam stiže od jutros, a radi se o tome da je ukrajinski predsjednik Volodymyr Zlensky najavio da je napadnut u trgovačkom centru koji je raketiran, a kako neslužbeno informacije doznajemo da je u njemu bilo oko 1000 ljudi. Prema informacijama, sve se dogodilo u ukrajinskom gradu Kremenčuku, a broj mrtvih je nizak, dok je preko dvadeset ozlijeđeno.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*