Muž Jelene Karleuše nokautiran – Skandal u Beogradu: Bivši reprezentativci Srbije potukli se na splavu, Duško Tošić nokautiran – Otprilike Novo
Portal July 2, 2022

Srpski mediji objavili su danas da su se srpski nogometaši Aleksandar Prijović i Duško Tošić sinoć potukli na jednom splavu u Beogradu.

Prijović je trenutno član australskog Western Uniteda, dok je Tošić nakon završetka igračke karijere počeo raditi kao menadžer.

U javnosti su se našli, ali ne baš zbog dobrih vijesti. Srbijanski Kurir objavio je da se sinoć oko jedan poslije ponoći dogodio veliki incident na jednom od beogradskih splavova, a detalji su dospjeli u javnost.

Ovom incidentu svjedočilo je više od stotinu ljudi i bilo je nemoguće da bar neka informacija ne procuri u javnost.

Naime, Prijović je na splav došao sa tri djevojke dok je Tošić već bio tamo sa svojim društvom. Kada je Prijović ugledao Tošića, odmah je krenuo prema njemu kako bi se dogovorili.

Tošić je vidio što se događa i ustao, a prvo su se verbalno sukobili. Ali sve se pretvorilo u žestoku svađu. Prijović je tri-četiri puta šakom u glavu udario Tošića koji se branio, a potom je nokautiran i ostao ležati na podu.

Nakon toga je reagiralo osiguranje i spriječilo još veći incident. Navodno je Prijović krenuo u obračun jer je ljut na Tošića koji mu je svojedobno pokvario transfer. Tada mu je poslao poruku i obećao da će ga prebiti prvi put kad se vide, što je on očito i učinio.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*