OVO JE NOVA DEVOJKA DARKA LAZIĆA? Otkriveno je, a onda je on izustio samo 1 rečenicu.. – Otprilike Novo
Portal July 4, 2022

Darko Lazić poznat je ne samo po dobrom glasu i hitovima, već i po skandaloznom privatnom životu koji godinama intrigira javnost.

Puno se pričalo i pisalo o njegovim burnim ljubavnim vezama, a da je tanka linija između ljubavi i mržnje, potvrdio je i dobro obaviješten izvor koji je otkrio da je pjevač obnovio vezu s bivšom zaručnicom Marinom Gagić, koja ga je opljuvala. prijašnji.

Naime, prema izvoru, Darko i Marina odlučili su da ljubavi daju još jednu šansu, ali da i dalje kriju vezu jer Lazićeva tazbina to ne prihvata.

Nakon raskida s Barbarom Bobak, Darko je vrlo brzo obnovio ljubavnu vezu sa svojom bivša zaručnica Marina Gagić. Zajedno su nešto više od mjesec dana, Darko i dalje živi u Novom Sadu, a Marina sa zajedničkim sinom Aleksejem je kod roditelja u Pećincima – priča Alo, koji ističe da Gagić nije lako podnio rastanak. s folklorom s kojim je planirala budućnost.

– Marina je bila povrijeđena, ljuta, razočarana… Darko je davao premalo novca za njihovog sina, uživao je u javnoj ljubavi s drugom djevojkom dok je ona patila. Počela je život ispočetka, vratila se s roditeljima u Pećince, borila se s komentarima okoline…

Zaista joj nije bilo lako – rekao je izvor koji je želio ostati anoniman, a potom otkrio zašto je Marina dala još jednu šansu folkeru.

– Darko joj je obećao da će promijeniti neke stvari. Marina je svjesna da je on boem, da neće odustati od takvog načina života, ali ju je uvjerio da će se više posvetiti njoj i djetetu, kao i da je neće prevariti. Jako voli Darka, odlučila je da mu da još jednu šansu, ali ovaj put je oprezna – rekla je dobro upućena sagovornica i dodala:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*